02 June 2012

Aku Tidak Seperti Kamu Semua..

Assalamualaikum..

Hari ni nak cerita pasal aku laa.. Dah nama blog aku.. nak cerita pasal ape lagi.. Ape laa..
Hahaha.. Gambar ni adalah gambar hari pertama nak masuk tadika... Hahaha seronoknya...
Tapi time hari pertama jugak laa aku kene marah dengan cikgu.. Kene rotan pulak tu..
Xpe.. pengalaman mematangkan aku yg x matang time tu.. Heheheh.. Tapi sekarang aku ni.. Bukan hensem pon.. Tapi aku bersyukur laa ngan pemberian yang Allah bagi kat aku.. Kalau boleh aku nak jadi hensem cam:
Hensem kan.. Ni bapak aku.. Hmm.. Garang tapi penyanyang.. Banyak beb ilmu die..
Ilmu kampung ade.. Ilmu masuk hutan ade.. Ilmu kawad ade.. Ilmu bertempur ade.. Yg penting kene ade ilmu agama.. Betul x??
Hahahah.. Aku x kesah kalau muka aku x hensem pon.. Tapi aku memang melenting kalau orang nak cakap tmuke aku cam binatang.. Eee bodohnye.. Klau ko ckp muke aku cm binatang.. Abestu ko ape?? Siott laa....
Macam bagus... Hmmm.. Dah cukup. Dah malas aku nak marahII ni.. Buat dosa je..
Hmmm.. Ape-apepun aq redha je.. Meskipun x de spe nak suke kat aku.. Yg ade dulu pon buat maen aku je.. Ok fine.. Yg pahit jadikan sempadan...... Yang manis jadikan kenangan.. Betul x?
Aq x de laa.. Kacak mane pon nak dibandingkan dengan kawan2 aku yang laen..
X de laa cam org tu.. Sekali upload.. BerduyunII like.. Hahaha.. Ape-ape pon aku still happy walaupun aku ade sorang je kawan yg percayakan aku..
Tu pun dah cukup... 
See... Ni gambar aku ngan reptilia ciptaan Allah..
Buat lek je... Ular bukan boleh buat apeII pon.. Tapi berat laa time ni aku nak pikul.. (yela x tough)
Hehehe..  Aq ingat lagi.. Kene ejek botak kat maktab... Aku bukan kesah pon.. Tapi seorang hamba Allah ni madah ejek aku je.. Kepale Hott ko laa.. Hmm.. Dah laa... Buat tension je... Ergh..



~~alep kamikaze :P(hope somebody could make me smile again)




No comments: